رونمایی از سامانه جامع پرداخت حق داوری

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۷ کد خبر : ۲۴۲۸ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۳۵
رونمایی از نرم افزار پرداخت حق داوری با حضور معاون محترم پشتیبانی و توسعه منابع جناب آقای دکتر حسین زاده دلیر و مدیر امورمالی آقای محمدحسین رضاوند
رونمایی از سامانه جامع پرداخت حق داوری
     روز چهارشنبه مورخ 21 بهمن 94 ساعت 9 صبح طی مراسمی با حضور معاون محترم پشتیبانی و توسعه منابع جناب آقای دکتر حسین زاده دلیر و همچنین مدیر امورمالی آقای محمدحسین رضاوند و جمعی از همکاران امورمالی از نرم افزار پرداخت حق داوری دانشگاه تبریز رونمایی گردید . در راستای طرح جامع سامانه سپاری و تسریع در روند امور جاری مدیریت امورمالی طرح اولیه راه اندازی سامانه حق داوری مطرح و پس از بررسی های کارشناسی نسبت به ایجاد و راه اندازی نرم افزار فوق اقدام گردید که  تمامی مراحل ثبت ، بررسی وپرداخت بصورت سیستمی و با استفاده از سامانه مزبور انجام می گیرد بطوریکه بعد از آماده شدن لیست حق داوری پس از درج اطلاعات اولیه داوری پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکترا ، مراحـل تائیـد و پرداخـت با مراجعـه به آدرسmali.tabrizu.ac.ir   بخش داوری به ترتیب توسـط مدیر گروه ، عامل مالی دانشکده ، اداره رسیدگی اسناد ، ریاست دانشکده ، مدیر امورمالی و اداره حقوق و دستمزد صورت خواهد گرفت.

در تحقق اهداف سامانه سپاری قبلاً نرم افزارهای فیش حقوق کارکنان و بازنشستگان ، سامانه اضافه کار و اموال دراختیار راه اندازی گردیده که از طریق آدرس اعلام شده قابل دسترسی می باشد.                                                                                                                                                                                                                                                              مدیریت امورمالی دانشگاه تبریز

نظر شما :